Day Zero, Doelen, Leven

Update behaalde doelen

Bumps In The Road Quotes. QuotesGram

Sinds de zomer is het flink stil geweest hier op mijn blog. In de zomer ben ik geveld geweest door een fikse luchtweginfectie, na de vakantie was het weer werken (ook met de nodige stress mede door “Tante Cor”), wederom een dip in mijn eigen gezondheid en toen poef: was het al weer kerst!

De feestdagen en bijbehorende vakantie heb ik echt gebruikt om bij te komen. En toen ontstond er weer ruimte in mijn hoofd voor mijn Day Zero project. En eerlijk? Daar ben ik blij mee!

Een rondje langs mijn 1001 doelen leerde me dat ik, ondanks dat ik er niet echt bewust mee bezig ben geweest, ik toch echt een aantal doelen kan gaan afvinken. Hierbij een kleine update:

Doel 10: Kleding van Roos die te klein is op Marktplaats zetten en verkopen

Helaas amper iets verkocht, maar dat is niet erg. Ik ga de zakken met kleding binnenkort nog een keer door (er zijn in een opruimbui namelijk kledingstukken met emotionele waarde tussen gekomen) om eruit te halen wat ik wil bewaren en daarna ga ik de kleding doneren. Dus mocht je een goede stichting kennen die kleding en slaapzakken kan gebruiken, laat het me gerust weten!

Doel 18: boekenplanken kopen en ophangen in de slaapkamer


De planken had ik al langere tijd in huis, maar zo’n twee maanden geleden heb ik ze eindelijk opgehangen. En ik moet zeggen: ik ben er blij mee. Boeken weer in het zicht! I sure like my books!

Doel 46: naar een theatershow gaan


Op 16 november 2021 was het zo ver: ik kon weer naar het theater! Door “Tante Cor” was het een tijd lang niet mogelijk en ook niet lang na mijn bezoek, gingen de theaters weer dicht. Maar ik ben er geweest. Ik heb de voorstellen ‘Ff tussen ons’ van Snelle bezocht. Een leuke show vol afwisseling en leuke feitjes en weetjes die ik nog niet wist. Sommige shows wil ik wel vaker zien maar dat is bij deze show niet nodig. Eén keer was genoeg.

Doel 99: sluit een (proef)abonnement voor jezelf af op een tijdschrift

Enkele weken geleden heb ik een proefabonnement afgesloten op de Libelle.. Ooit al eens gehad en ik dacht: waarom niet! Maar ik wist na één week al weer waarom een abonnement op een tijdschrift bij mij eigenlijk weggegooid geld is: ik neem de tijd niet om het blad te lezen. Gevolg: aan het eind van de proefperiode liggen er nog 4 bladen ongelezen onder de salontafel. Eén voordeel van het hebben van de tijdschriften: ik kan ze weer gebruiken voor een vision board wat ik nog wil maken. Dus ik ga maar met dat doel verder!

Je ziet het: er zijn weer wat doelen afgestreept. Het is mijn bedoeling om de komende periode m’n Day Zero Project weer op te pakken en we gaan zien of en waar ik weer ga stranden. Maar is dit ook niet het leven? Je staat op, probeert te lopen en je valt een keer. Je staat weer op en je gaat verder. Zo probeer ik mijn DZP ook maar te zien.

Ben jij ook wel eens ergens mee gestart waarna je er weer mee stopte? Hoe voelde dat voor jou? Falen of juist ook als iets wat er bij hoort? Laat het me weten, het is leuk om te leren en lezen hoe anderen dit soort ‘bumps in the road’ ervaren.

Tot de volgende!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.