Leven

Zo, een tijd niet gezien!

Het is al weer een flinke tijd geleden dat ik heb geschreven. Twee jaar. Ik had gezegd het allemaal weer op te pakken maar toen was het ‘life happens’. Vlak voor de zomervakantie van 2019 vond ik een nieuwe baan voor het nieuwe schooljaar en hier heb ik me volop ingestort. Dat was na een jaar geen werk hebben, een zwangerschap en starten als gezin van 5 best even wennen. Maar het voelde goed!

Het leven werd druk met werk, school van de kinderen en dan alle ballen hoog proberen te houden. In december 2019 kwam het Corona virus om de hoek kijken en vanaf 16 maart 2020 kwamen we thuis te zitten in een ‘gedeeltelijke lockdown’. Dit wist ik natuurlijk nog niet toen ik donderdag 12 maart mijn ontslagbrief aan de directeur gaf, omdat ik een nieuwe baan had gezocht en gevonden. Wat was dit een gekke periode. 1 april kon ik, middels online onderwijs, bij mijn nieuwe baan starten. En toen viel ik enkele dagen voor die start van de trap en brak ik mijn onderarm, vlakbij mijn elleboog.

Kort gezegd: LIFE HAPPENED.

Tijd om spiekmee weer af te stoffen en weer te gaan doen waar ik zoveel plezier uit haalde. Een inkijkje in mijn leven geven waarin je wellicht veel dingen zult herkennen, waar je smakelijk om mag lachen en misschien sta je wel een keer raar te kijken van wat zich af speelt in mijn leven.

Welkom terug op SpiekMee, welkom terug voor mijn raam!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.