Leven, Positive Thinking

Quote of the month: September 2017

 

Bron: google.com

 

Stilstand is achteruitgang zegt men wel eens. Ik ben er van overtuigd dat je als persoon jezelf moet blijven ontwikkelen. Dit kan op verschillende manieren, niet alleen maar door trainingen of opleidingen. Je kunt je ontwikkelen door het lezen van boeken, gesprekken met mensen of discussies. Maar ook door je leven te leven.

Alle beslissingen die je neemt, leveren je weer een stukje kennis op. Al deze kennis neem je weer mee in je verdere leven.

Een paar jaar geleden had ik het gevoel ‘stil’ te staan en dat voelde niet goed. Gesprekken met een coach maakte dat ik weer naar ‘voren’ begon te bewegen. Al snel sloeg ik de bladzijde van dat moment om en ging ik door naar het volgende hoofdstuk in mijn leven. Wat gaf dat een goed gevoel, ik kreeg weer het gevoel te leven en meer uit het leven te halen.

Wanneer je blijft hangen in je oude gewoontes en routines en je niet meer om je heen kijkt, zal er niets veranderen aan je leven. Wellicht verslechterd de situatie alleen maar. Als je verandering wilt, zul je daar zelf iets voor moeten ondernemen.

Ik ben er bijna aan toe om de pagina weer om te slaan. Een volgende stap. Doodeng en onbekend. Je weet niet wat er op die volgende pagina op je wacht. Op één ding na: je bent weer een stapje verder. Je staat niet stil!

Sla je bladzijde om. Life is worth it! You’re worth it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.